SMÅSÄCKAR

Flytspackel och byggspackel för golvNFM CEM Flyt Snabb Fiber, säck med flytspackel

Nu kan ni också köpa våra flytspackel- och golvspackelprodukter för uppbyggnad av undergolv samt golvavjämning i säck. Läs mer om våra småsäckar här på webbplatsen.

Småsäckar för golv- och murarföretag

På uppmaning av våra kunder och med egen produktion i vår fabrik i Oxie utanför Malmö erbjuder NFM efter flera års leverans med pump- och bulkbil samt “fritt slang” nu också försäljning i säck av vårt noggrant testade flytspackel för uppbyggnad av golv i byggbranschen.

Varor i säck

NFM Cem Flyt, NFM Cem Flyt Snabb och NFM Alpha Gips kan alla levereras med eller utan fiber. Vi levererar också NFM Byggspackel. Produkterna levereras i 25-kilossäckar som gör dem lätta att hantera när materialet ska blandas ute på byggplatsen.

Produkterna levereras packade på pallar (1 050 kilo per pall) i 25-kilossäckar om med möjlighet till leverans i hela Sverige eller efter överenskommelse för avhämtning direkt från fabriken i Oxie.

NFM Byggspackel, säck med byggspackel


Kontakta oss för att få höra mer om våra flytspackelprodukter

Kontakta oss gärna om ert företag vill veta mer om NFM’s flytspackel- och byggspackelprodukter i säck, eller för att få en offert för ett av era bygg- eller renoveringsprojekt.

Senast uppdaterat: 9. februari, 2021