NFM FLYTGOLV AB

NFM medarbetare

NFM Flytgolv AB är ett innovativt företag i byggbranschen som erbjuder flytspackel, byggspackel och golvvärmeprodukter. På NFM Flytgolv är vi experter inom högteknologiskt och miljömedvetet utförande av effektivitetshöjande uppbyggnad av undergolv och golvavjämning.

NFM finns representerade i både Sverige och Danmark, i Danmark som NFM Gulve A/S och i Sverige som NFM Flytgolv AB. Vårt huvudkontor i Sverige har i mer än tre decennier levererat flytspackel och byggspackel till kunder i Sverige och Danmark.

Flytspackel och byggspackel från NFM Flytgolv

Våra flytspackel- och byggspackelprodukter produceras alla på vår egen fabrik i Oxie. Fabriken blev färdigställd i början av 2012 och vi producerar upp till cirka 200 ton per dag som levereras med pump- och bulkbilar, Big Bag , ”fritt slang” eller i hanterbara 15- eller 25-kilossäckar till kunder i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Undergolv

NFM är experter på uppbyggnad av undergolv till nybyggnationer och renoveringsprojekt i Sverige, Danmark och Norge. Uppbyggnaden sker med cement- och gipsbaserade flytspackelprodukter, med eller utan golvvärme och stegljudsdämpning inlagt i uppbyggnaden av golvet.

Det ställs i dag många krav och önskemål på undergolv. Miljömedveten användning av material i fråga om hälsa och säkerhet är ett av dem, värme och stegljudsdämpning ett annat. Alla NFM’s flytgipsprodukter, samt värme- och stegljudsdämpande produkter ska leva upp till dessa krav och därför är alla produkter tredjepartskontrollerade av Teknologiskt Institut i Danmark och uppfyller de gällande kraven på material avseende hälsa och säkerhet.

Kontakta oss för att få veta mer om våra produkter och undergolv

Kontakta oss gärna om ert företag vill veta mer om NFM Flytgolvs produkter och uppbyggnad av undergolv, eller för att få en offert för ett av era bygg- eller renoveringsprojekt.

Medarbetare

Börje Gustavsson

Teknisk support

borje@nfm.se
+46 (0) 706 56 63 60

Emma Gustavsson

Admin./Logistik

emma@nfm.se
+46 (0) 702 48 94 82

Daniel Gustavsson

Säljansvarig

daniel@nfm.se
+46 (0) 735 07 03 44

Jonny Olsson

Arbetsledning

jonny.olsson@nfm.se
+46 (0) 723 02 17 08

Stefan Simonsson

Säljansvarig

stefan@nfm.se
+46 (0) 727 33 03 01

Senast uppdaterat: 16. maj, 2024