DESIGNGOLV

Designgolv från NFMFå marknadens bästa designgolv hos NFM Flytgolv AB. NFM Flytgolv är experter på leverans av unika designgolv i samband med nybyggnationer och renoveringsprojekt. Du kan få ett modernt och slitstarkt golv producerat och levererat direkt från oss.

NYHET – Exklusiv foglös design

Vi har nu möjlighet att erbjuda våra kunder en unik produkt som bygger ca 3-5 mm och kan användas på golv, vägg samt utomhus. Färgvalsmöjligheterna är många och det finns 54 olika standardkulörer med möjlighet till nyanisering enligt NCS skalan. Önskar ni en mer harmonisk struktur så rekommenderas Rustiko och för en mer livfull yta rekommenderas Keramiko.
NFM är auktoriserade återförsäljare samt installatör av Savameas microcement.
För mer information se www.emzondesign.se

Designgolv från NFM

Hos NFM går designgolv under namnet “NFM Colourdesign”. Ett NFM Colourdesign-golv är en gipsbaserad produkt som infärgas efter kundens önskemål och som efter härdning beläggs med topcoating. NFM Colourdesign-golv har en slitstark yta som lämpar sig väldigt bra för kontor, restauranger, showrooms och butiker. Generellt passar ett Colourdesign-golv särskilt bra i lokaler och på platser där många människor vistas.

Utbildad personal skapar designgolv

Ett designgolv skapasBlandning av NFM Colourdesign sker i en särskilt anpassad pumpbil och produktionen sker kontinuerligt på platsen där designgolvet läggs ut. Tillverkning och pumpning av NFM Colourdesign utförs bara av godkänd och utbildad personal.

Ett golv med en rå look

Designgolv har en rå och tidlös look. Många väljer exempelvis denna typ av golv till deras butik, restaurang eller hem. Designgolvet är ett vackert och praktiskt golv som är lätt att hålla rent. NFM hjälper gärna till med råd och tips när det gäller att välja det golv som passar era behov och önskemål bäst. Oavsett vilket Colourdesign-golv ni väljer får ni ett rått och elegant golv som håller år efter år.

New York-stil

Vissa leverantörer kallar deras designgolv för New York-golv. Det beror på att denna typ av golv är vanliga i klassiska New York-lägenheter. Vill ni också ha ett modernt och annorlunda golv i rå New York-stil, välj då ett NFM Colourdesign-golv.

Kontakta oss för att få höra mer om våra flytspackelprodukter

Kontakta oss gärna om ert företag vill veta mer om NFM Colourdesign. Ni är förstås också välkomna att kontakta oss om ni vill ha en offert på leverans av NFM Colourdesign-golv till ett av era bygg- eller renoveringsprojekt.

Senast uppdaterat: 26. november, 2019