FLYTSPACKEL

Flytspackel till byggbranschenFlytspackel från NFM Flytgolv används vid uppbyggnad och avjämning av undergolv. NFM är experter på att producera, leverera och pumpa flytspackelbaserade undergolv för stora bygg- och renoveringsprojekt. NFM’s olika cement- och gipsbaserade produkter är tredjepartskontrollerade hos Danmarks Teknologiske Institut. Våra produkter uppfyller således gällande krav för hälsa och material samt golvbranschens krav och specifikationer för uppbyggnad av undergolv.

Flytspackel till stora byggprojekt

NFM levererar flytspackel till stora byggprojekt i Sverige og Danmark. Nu senast användes NFM’s produkter för att pumpa ett nytt undergolv på bland annat Tetra Pak i Lund. Vi har också levererat färdiga undergolv till Kvarteret Ugglan i Limhamm och en lång rad andra spännande byggprojekt. NFM producerar flytspackelprodukterna i en egen fabrik i Oxie utanför Malmö. Dessutom har vi vår egen flotta av pump- och bulkbilar som hanteras av särskilt utbildad personal. Därmed kan vi alltid säkra leverans av hög kvalitet av våra produkter. Samtidigt kan vi snabbt och effektivt leverera och lägga ut produkter till undergolv och golvavjämning för stora byggprojekt i Sverige, Danmark och Norge.

Flytspackel till stora byggprojekt

NFM-varor i säck

För golvfirmor, murare och andra hantverkare som arbetar med undergolv och avjämning erbjuder NFM flytspackel i 25-kilossäckar. NFM har medvetet valt att sälja säckar om 25 kg så att de bland annat är lättare att hantera och lyfta när material ska blandas på byggarbetsplatsen. Ni hittar mer information i menyn Småsäckar. Golvfirmor och andra intresserade kan också hitta mer specifik produktinformation om NFM Flytgolvs produkter i menyn Produktinfo.

Kontakta oss för att få höra mer om våra flytspackelprodukter

Kontakta oss gärna om ert företag vill veta mer om NFM’s flytspackelprodukter eller om ni vill ha en offert på leverans av NFM’s flytspackelprodukter till ett av era bygg- eller renoveringsprojekt.

Senast uppdaterat: 9. februari, 2021