UNDERGOLV

Uppbyggnad av undergolv

NFM är experter på leverans och uppbyggnad av undergolv till nybyggnationer och renovering. Våra produkter används i bostäder, kontor och offentliga byggnader i Danmark, Sverige och Norge. Uppbyggnaden sker med cement- och gipsbaserade flytspackel- produkter, med eller utan golvvärme och stegljudsdämpning inlagt i golvet. När flytspacklet har torkat har man en stark och nivellerad golvyta som är klar för andra golvbeläggningar.

NFM’s egna produkter

NFM producerar själv sina skumbetong- och flytspackel- produkter. Vi kan på så sätt erbjuda ett brett utbud av cement- och gipsbaserade produkter när golvet ska flytspacklas. Hos NFM erbjuder vi bland annat snabbtorkande cementbaserade flytspackelprodukter med eller utan fibrer. Därför hittar ni alltid en produkt när ni önskar ett starkt och stabilt golv eller avjämningslager. Till större byggprojekt levererar vi undergolv i form av flytspackel som pumpas ut på plats med hjälp av våra särskilda pumpbilar. Se mer om våra produkter och deras egenskaper under ’Produktinfo’.

Process för uppbyggnad av undergolv

Undergolv med golvvärmeplattor och stegljudsdämpning

NFM’s golvlösningar med inlagda golvvärmeplattor, eller ljudmattor ger en effektiv och miljömedveten uppbyggnad. Ljudmattor med olika möjligheter för dämpning är en av de lösningar som NFM erbjuder. Användning av NFM’s golvvärmeplattor som effektivt kombinerar värmeisolering och stegljudsdämpning är en annan lösning. Båda lösningar ser till att golvet blir riktigt starkt och hållbart. Läs mer om NFM’s golvvärmeplattor och stegljudsdämpning i huvudmenyn under ’Golvvärmeplattor’.

Kontakta oss för att få veta mer 

Kontakta oss gärna om ert företag vill veta mer om NFM’s olika golvlösningar. Om ni vill ha en offert på leverans till ett av era bygg- eller renoveringsprojekt är ni också mycket välkomna att kontakta oss. Vår mångåriga erfarenhet och kunskap om komplexa byggprojekt gör att vi kan ge er professionell rådgivning.

Senast uppdaterat: 1. september, 2018