NIVÅPINNAR

NFM nivåpinnar i olika storlekarNivåpinnar är produkten som gör det enkelt att kunna sätta ut höjden från instrument till en permanent punkt på golvet.

NFM nivåpinnar för höjdsättning av undergolv

NFM har egen tillverkning av nivåpinnar för höjdsättning. Pinnarna finns i olika storlekar och förpackningar med en maxhöjd på 200 millimeter. Pinnarna är tydligt markerade med höjd i millimeter, vilket gör det enkelt att klippa nivåpinnen i rätt höjd. Pinnen sätts fast mot underlaget med hjälp av tejpen som är monterad på nivåpinnens fot. Tapen har en stark vidhäftande effekt som ser till att nivåpinnen inte flyttar sig vid efterföljande utläggning av flytspackel- eller skumbetong produkter.

Använd Nivåpinnarna inne och ute

NFM nivåpinnar kan användas både inne och ute. Pinnen tejpas fast mot underlaget och sedan kan arbetet med gjutningen påbörjas oavsett om det är inne eller ute. När ni använder NFM’s tillbehörsprodukter får ni de bästa förutsättningarna för en korrekt nivellering av ert undergolv.

NIVCOMP avvägningsinstrument

NFM rekommenderar användning av Nivåpinnar för nivellering i kombination med NIVCOMP avvägningsinstrument. NIVCOMP är ett professionellt elektroniskt mätinstrument som används först och främst för nivellering och kontrollmätning inomhus. NIVCOMP kan användas för både horisontella och vertikala mätningar.

Produkter och tillbehör för nivellering av undergolv

NFM nivåpinnar för höjdsättning av undergolvNFM har med åren specialutvecklat och kontinuerligt förbättrat deras olika spackelprodukter samt golvuppbyggnadssystem. Samtidigt har NFM själv utvecklat olika tillbehör som med fördel kan användas av alla golvföretag och hantverkare som arbetar med spackling och nivellering av golv.

Kontakta oss för att få mer information om våra Nivåpinnar

Kontakta oss gärna om ert företag vill veta mer om NFM Nivåpinnar. Om ni vill ha en offert på leverans till ett av era bygg- eller renoveringsprojekt är ni också mycket välkomna att kontakta oss.

Länk till beställning av Nivåpinnar

På NFM’S nivapinnar.se hemsida kan ni enkelt och snabbt beställa Nivåpinnar och andra tillbehör till nivellering av golv. Beställ Nivåpinnar till ert byggprojekt här: www.nivapinnar.se

Senast uppdaterat: 13. december, 2018